Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Скадовську буде відкрито пункт обігріву для безпритульних людей

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Скадовської міської громади. У повідомленні йдеться про наступне:

«З початком зимового періоду особливо гостро постає питання запобігання загибелі бездомних громадян від переохолодження. Розпорядженням міського голови від 09.12.2021 року №295-р утворено комісію по обстеженню місць перебування безпритульних осіб на території Скадовської міської територіальної громади та затверджено її склад.

15 грудня 2021 року члени комісії у складі начальника відділу соціального захисту населення Скадовської міської ради Наталії Кулюк, директора КЗ «Центр надання соціальних послуг» Скадовської міської ради Олени Кожуковської та її заступника Тетяни Яресько, представників правоохоронних органів здійснили обстеження місць скупчення безпритульних людей на території м. Скадовська.

У результаті проведення рейду виявлено 9 осіб, які опинилися у скрутних життєвих обставинах, з’ясували їх нагальні потреби та проінформували про можливість сприяння у влаштуванні до Центру реінтеграції бездомних, де надається допомога у відновленні документів, пошуку роботи і житла.

Також усім надано інформацію про місце розташування пункту обігріву, який буде відкрито при суттєвому зниженні температури повітря, де у безпритульних буде можливість обігрітися, попити гарячого чаю».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН