Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У розвиток комп’ютерного обладнання в Херсоні інвестуватиме ПРООН

Про це заявила директорка Департаменту економіки та інвестицій Ірина Ніколаєва:

Друзі, маємо радісну звістку:
В Херсон заходять інвестиції від ПРООН на грантову комп’ютерну техніку для школярів!

Завдяки співпраці  Херсонської міської ради, ГО «Багатодітних родин» «ДРЕВО» та гімназії №2 проєктна пропозиція «Створення сучасного освітнього інформаційного середовища» отримала перемогу в рамках проєкту «Посилення стійкості громад в Херсонській області».

Мета гранту – створення сучасного освітнього інформаційного середовища у Херсонській гімназії №2. Реалізовуватиметься він на умовах фінансування: 338 510.00 грн – від ПРООН.

Нещодавно ми нарешті отримали звістку про схвалення проєкту та вже 14 грудня до гімназії привезли планшети! Друга частина програми, яка незабаром фіналізується, – купівля мультимедійних дощок, ноутбуків та проєкторів

А почалася ця історія ще 5 місяців тому! Потрібно було подати документи на участь у програмі, підготуватися до конкурсу, розробити та написати грантовий проєкт, дочекатися його узгодження та, нарешті, звістки про перемогу. Так, інвестиційна робота не проста і не швидка, але вже дає перші результати!

Заявка подавалася від ГО «Багатодітних родин» «ДРЕВО» – дякуємо вам за підтримку, це чудовий початок співпраці!

Грантовий проєкт складали фахівців Відділу інвестиційних проєктів Департаменту економіки та інвестицій. Колеги, пишаюся вашою експертизою та дякую за докладені зусилля!

Достойно презентувала проєкт Херсонська гімназія №2, яка стане прикладом створення нової української школи, зможе подолати негативні наслідки карантинних обмежень, надати учням актуальні технічні можливості для навчання.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН