Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

17 грудня у Херсоні відбудеться церемонія прощання з хірургом Олександром Сташенко

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку Медичного центру Промінь. У повідомленні йдеться про наступне:

«14 грудня перестало битися серце надзвичайної людини, талановитого лікаря-хірурга, спеціаліста, якому вдалося здійснити, здавалося б, неможливе – його внесок у відродження, прорив та вихід на світовий рівень торакальної хірургії Херсонщини важко переоцінити.

Від усього колективу медичного центру «Промінь» висловлюємо щирі співчуття родині Олександра Далієвича Сташенка. Попереду було стільки планів і ідей.. Боляче навіть подумати про це, важко говорити. Співчуваємо вашому горю!

Церемонія прощання з Олександром Далієвичем відбудеться 17 грудня (п’ятниця) з 09:00 до 11:00  у Залі прощань за адресою: м. Херсон, вул. Молодіжна, 1.

Олександр Сташенко – лікар-хірург вищої категорії, кандидат медичних наук, член Асоціації торакальних хірургів України, обласний торакальний хірург, протягом 2011-2020 років очолював торакальне відділення Херсонського обласного онкологічного диспансеру».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН