Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Медзаклади Одещини допомогли херсонській лікарні

Необхідну гуманітарну допомогу до Херсонської обласної дитячої клінічної лікарні доставили медики Одещини. Про це розповіли у Департаменті охорони здоров’я Одеської обласної державної адміністрації.

Передісторія
На одній із селекторних нарад із керівниками закладів охорони здоровʼя Одещини директор Департаменту Наталія Одарій-Захар’єва закликала підтримати лікарні Херсону та долучитися до збору гуманітарної допомоги із необхідними речами. На пропозицію найшвидше відреагували медики Южненської міської лікарні, які, залучивши громаду та благодійників, всього за три дні зібрали необхідні речі для маленьких пацієнтів лікарні м. Херсон.
 І ось сьогодні працівники Департаменту охорони здоровʼя Одеської ОВА разом із керівництвом Южненської міської лікарні та Южненської міськради доставили дитячі суміші, підгузки, миючі засоби, одяг, іграшки та інші допоміжні засоби за доглядом дитини, які можуть стати у нагоді медикам.
Дякуємо кожному, хто долучився до цієї допомоги, хто не залишився осторонь і зробив внесок у нашу спільну майбутню Перемогу! Це величезний вклад та неймовірна моральна підтримка наших колег-медиків Херсону!

Наш Департамент з перших днів війни допомагає колегам із Херсону: транспортом, медикаментами, кадровим потенціалом, медичним оснащенням та необхідною гуманітарною допомогою. Маємо докласти максимум зусиль, щоб розвантажити роботу героїв-медиків Херсонщини, які щодня рятують життя наших військових та цивільних громадян, що постраждали внаслідок російської збройної агресії.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН