Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Жителів Херсона запрошують на костюмований велопробіг

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку «Культура Херсона». У повідомленні йдеться про наступне:

«19 грудня на день Святого Миколая запрошуємо усіх маленьких і дорослих велосипедистів на костюмований велопробіг «Веліком по карантину!». Подія включена до міської програми новорічних і різдвяних свят та буде відповідно супроводжуватися нашою славною патрульною поліцією!

Маршрут велопробігу пролягає через усе місто. Старт відбудеться о 15:00 у мікрорайоні Таврійський біля ТЦ «Променад Плаза». Звідти велокарнавал відправляється за маршрутом вул 49 ХГД – просп. 200-річчя Херсона – вул. Кедровського – Миколаївське шосе – пров. Пугачова – просп. Ушакова – вул. Перекопська і фінішує біля головної ялинки міста на площі перед ККЗ «Ювілейний», де вже триватимуть святкування. Тож якщо ви не впевнені, що зможете подолати весь маршрут – можна доєднатися до колони у будь-якій точці за маршрутом!

Велопробіг пройде саме у форматі велокарнавалу, а це означає, що чим більше учасників будуть у новорічних костюмах – тим краще! Створіть передноворічний настрій собі та місту!

PS: не забуваймо про безпеку руху у колоні. Використовуйте ліхтарики та червоні блимавки».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН