Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Вбив та пограбував пенсіонера – до 10 років ув’язнення засуджено мешканця м. Нова Каховка

За підтримання публічного обвинувачення Каховської окружної прокуратури засуджено раніше судимого 44-річного новокаховчанина за вчинення умисного вбивства, незаконного заволодіння транспортним засобом та крадіжки майна (ч. 1 ст. 115, ч. 2 ст. 185 та ч. 2 ст. 289 КК України).

Прокурором доведено, що в серпні 2018 року чоловік похилого віку рибалив на березі Північно – Кримського каналу біля с. Цукури Каховського району. Ззаду на нього напав незнайомець, який вдарив його металевою трубою в потилицю спричинивши відкритий перелом черепа. Від удару чоловік впав на землю, а зловмисник, понишпоривши по кишенях потерпілого, забрав пачку цигарок, мобільний телефон. Після цього на мопеді пенсіонера поїхав з місця вчинення злочину.
Вироком Новокаховського міського суду зловмисника визнано винним та засуджено до 10 років позбавлення волі з конфіскацією однієї четвертої належного його особистого майна. Окрім того, судом задоволено цивільний позов родичів загиблого про стягнення із засудженого 158 тис. грн моральної та матеріальної шкоди.
До набрання вироку законної сили чоловік перебуватиме під вартою.

Пресслужба прокуратури

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН