Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховські службовці переймають досвід естонських колег

Про це повідомляє “Український Південь” з посиланням на допис міської ради.

14 грудня новокаховська делегація в Естонії в рамках програми “Місцева власність демократії: прозоре управління на місцевому рівні” відвідали музей “Червона вежа” та впродовж дня ознайомлювалися з принципами роботи муніципалітету міста Пярну.
“Червона вежа” – найстаріший архітектурний пам’ятник міста XIV сторіччя. Цього дня новокаховчани ознайомилися з історією містя Пярну разом з істориком та колишнім директором музею паном Альдуром Вунком.
В приміщенні муніципалітету українську делегацію привітав мер Пярну пан Ромек Козенкраніус. Впродовж дня відбулися зустрічі з начальником управління містобудування, Кайдо Коппелем, архітектором паном Анрі Ессалу та керівником служби нагляду за будівництвом паном Мером Нігул. Говорили про містобудування та стратегічний розвиток Пярну.
Також ввдбулась зустріч з аналітиком ІТ-служби міста пані Аннемарі Хант. В цікавому діалозі обговорювали застосування ІТ-рішень в управлінні міста, переваги автоматизації та цифровізації процесів обслуговування громадян, перспективи розвитку та плани на майбутнє.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН