Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На новому асфальтовому покритті біля Генічеська нанесли дорожню розмітку

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Генічеської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«Як ми вже повідомляли, 3 грудня Генічеську міську територіальну громаду з робочим візитом відвідав заступник голови Херсонської ОДА Едуард Науменко разом з начальником Служби автомобільних доріг у Херсонській області Миколою Савченком. Серед іншого, вони оглянули нове дорожнє покриття на в’їзді у Генічеськ.

Генічеський міський голова Олександр Тулупов тоді запитав гостей, коли буде наноситись дорожня розмітка, адже вже неодноразово лунали скарги від водіїв, що користуватись дорогою, особливо, у нічний час, незручно. Микола Савченко пообіцяв, що це станеться найближчим часом.

Після підготовчих робіт 14 грудня розмітку наносили весь день. Також, як і обіцяли, заасфальтували ділянку на полотні, з якої брали новий асфальт для досліджень.

Міський голова виїздив проконтролювати роботи. Їх якістю, зізнався Олександр Васильович, залишився задоволений.

Нагадаємо, що дорожні роботи, що почались наприкінці липня цього року, працівники ПРАТ «Хмельницьке ШБУ № 56» виконують в рамках Програми «Велике будівництво», ініційованої Президентом України Володимиром Зеленським».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН