Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Генічеську відбувся тренінг «Підготовка проєктних пропозицій»

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Генічеської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«У залі засідань Генічеської міської ради відбувся тренінг «Підготовка проєктних пропозицій».

Бажання здобути нові знання в проєктній роботі зібрало зацікавлених людей з різних сфер діяльності: в тренінгу взяли участь посадові особи Генічеської міської ради, працівники бібліотеки і активні жителі нашої громади.

Вітаючи присутніх, заступник міського голови з питань економічного розвитку громади, бюджету та фінансів Юрій Бабанін і тренер Юрій Антощук зазначили, що взаємодія влади та громади є важливою складовою розвитку, і найбільш ефективною така взаємодія буде при наявності ініціативних громадян, які об’єднуються у громадські організації і долучаються до вирішення питань, важливих для громади та готовності і  відкритості органів місцевої влади до співпраці.

Спікери розповіли про структуру написання проєктів, про можливі джерела фінансування, а також ознайомили присутніх з особливостями комунікації із донорськими організаціями. Під час навчання учасники тренінгу в робочих групах поетапно навчалися працювати з проєктами: визначали проблему, формували ідеї, визначали мету та цілі, презентувати, вивчали як згуртувати людей для подальшої комунікації та співпраці над  реалізацією проєкту. В цьому їм  допомагала тренер Людмила Лєвих.

Тренінг відвідав міський голова Олександр Тулупов. Він відзначив досвідчену роботу Юрія Антощука та Людмили Лєвих, які провели навчання в інтерактивному форматі та висловив сподівання, що  отримані  вміння й навички допоможуть учасникам тренінгу перетворити свої ідеї в успішні проєкти».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН