Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На приватизованому солезаводі розгорівся скандал

Допис у соціальних мережах опулікував активіст Дмитро Бухтіяров:

– РОЗДУМИ ПРО С.ГЕРОЙСЬКЕ (ПІСЛЯ АУКЦІОНУ)

Нещодавно на підприємстві відзначили ще одного ювіляра, який пропрацював на підприємстві 40 років …Шана Вам Вікторе Михайлович та хвала!!!

Тепер про приватизацію..Дуже багато публікацій в СМІ та соцмережах негативних та відверто злих, про осіб, що придбали солезавод (я не знаю чи це «родина» нардепа Ковальова О.І. , чи це громадянин Грузії , коли запуститься процес передачі об’єкта я буду знати точно) Але Шановні , хто б це не був , ці люди вкладають гроші не в офшори, не у вілли за кордоном , а в нашу з вами Україну…

Специфіка цього доведеного до ручки підприємства у тому, що використовувати його не за призначенням неможливо. Тоб то вже власник буде його розвивати, створювати робочі місця , платити податки .. До речі багато публікацій, що Ковальов О.І. використовує мандат ..пише звернення до правоохоронців та інша жовтянка, ..

З приводу фінансових махінацій на солезаводі я звертався до поліції на початку травня !!! ніяких зрушень ..провели бухгалтерську перевірку виявили зловживань ..май же на 6 мільйонів, колишня адміністрація постворювала біля заводу кілька своїх фірм і крутили грошами та сіллю як циган сонцем.. ..пенсійні внески , військовий збір , податки з працівників вираховували, але не платили і що далі ?

Я виклав це у зверненні до територіального нардепа він далі до правоохоронців …І де тут зловживання ??? (скажу що й звернення нардепа слабо допомагає ..у сольової мафії впливова «криша» ) Я це пишу не з приводу задобрювання можливого покупця а тому що це правда..

Висновок такий, щоб стати розвинутою країною нам треба спочатку поміняти ментальність ..замість гнилої заздрості , злоби один до одного , людей, що вкладають в Україну, в її розвиток, треба не паплюжити зі всіх боків а підтримувати, хоча б словом..

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН