Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Таврійську створили унікальний міні-музей історії годинника

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Таврійської міської територіальної громади. У повідомленні йдеться про наступне:

«Міський голова Таврійська Микола Різак, керуюча справами виконкому Таврійської міської ради Наталя Левченко, спеціаліст Відділу освіти, культури, молоді і спорту Анна Кліщевська відвідали ЗДО «Джерельце». За ініціативи керівника закладу – Лідії Григорівни Зорі при підтримці колективу та батьківського комітету створено міні-музей історії годинника. У експозиції представлені годинники різних історичних періодів, різних моделей, цікавих своєю історією та ексклюзивним дизайном – чоловічі, жіночі та дитячі, механічні, електронні та сучасні смарт-годинники.

Вітаючи колектив «Джерельця», міський голова відзначив важливість виховання у дітей бережного ставлення до часу, його ефективного використання у повсякденному житті та навчанні. Голова Таврійської громади подякував колективу дитячого закладу за творчу роботу, за створення комфортних умов для дітей, за любов до своєї справи, за  організацію змістовного навчання, виховання та дозвілля дошкільнят».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН