Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Міський голова Генічеська взяв участь в міжнародному онлайн-форумі «Мости довіри»

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Генічеської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«Відбувся черговий етап проекту «Мости довіри», що впроваджується Радою європейських муніципалітетів та регіонів (РЄМР) та ініціативою ПЛАТФОРМА за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».

На першому етапі у листопаді, нагадаємо, відбулось знайомство і визначення напрямів співробітництва між 10 муніципалітетів з України і 10 муніципалітетів з Литви, Латвії, Естонії, Польщі та Словаччини. Партнером Генічеської МТГ стало польське місто Велічка.

Черговим етапом реалізації проекту став онлайн-форум «Мости довіри»: Посилення муніципальної співпраці між громадами України та Європейського Союзу”.

Його метою став обмін досвідом та думками щодо розвитку партнерств між громадами України та ЄС.

Генічеський міський голова Олександр Тулупов провів коротку (у межах 10 хвилин, як того просили організатори) презентацію нашої громади. Від партнерів виступила директор Департаменту культури, спорту, туризму та зв’язків з громадськістю Велічки Магдалена Голонка.

У майбутньому має бути запланована навчальна поїздка до муніципалітету-партнера, обговорення можливості укладання угоди про партнерство та інші заходи».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН