Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні виділять житло для співробітників держприкордонної служби

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку 1-го заступника голови – керівника виконавчого апарату Херсонської обласної ради Юрія Соболевського. У повідомленні йдеться про наступне:

«Сьогодні в обласній раді відбулось засідання постійної комісії мандатної, з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, захисту прав і свобод людини, місцевого самоврядування, децентралізації, адміністративно-територіального устрою та взаємодії зі Збройними силами України.

Депутати розглянули лист Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України щодо виділення житла для персоналу відомства у м. Херсоні та опрацювали сесійні питання.

Серед них: звіти щодо виконання обласного бюджету та програми соціально-економічного та культурного розвитку Херсонської області за 9 місяців 2021 року, зміни до облбюджету-2021, проєкт обласного бюджету на 2022 рік та програми соціально-економічного та культурного розвитку Херсонської області на 2022 рік».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН