Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Херсоні поліцейські опікуються долею дітей, які залишилися без батьківського піклування

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на допис Поліції Херсонської області у соцмережі. У повідомленні йдеться про наступне:

«Працівники сектору протидії домашньому насильству ГУНП спільно з інспектором центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відвідали родину, де жінка взяла на виховання двох дітей своєї родички: 16-річну дівчинку та її 5-річного братика. Ці сім’я потребує постійної уваги, підтримки та допомоги.

Нагадаємо, що минулого року дівчинка стала жертвою домашнього насильства зі сторони рідного батька та дядька. Дитину вилучили з сім’ї, дівчинку та її братика нині виховує тітка. Поліцейські не залишили діток без уваги, продовжують опікуватися їх долею та допомагають долати життєві труднощі.

Поліцейські допомогли неповнолітній в оформленні прописки й паспорта громадянки України, нині дівчинка навчається у професійно-технічному училищі й мешкає у гуртожитку. Також поліцейські у вільний від роботи час допомагали сім’ї зробити ремонт в одній з кімнат. За потреби дітям передають одяг та продукти харчування.

Цього разу працівники сектору протидії домашньому насильству ГУНП спільно з інспектором центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відвезли родині іграшки для хлопчика та найнеобхідніші продукти харчування (овочі та домашні заготівлі). З дівчинкою поліцейські постійно підтримують зв’язок, цікавляться її успіхами у навчанні, підтримують та дають необхідні поради».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН