Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонських спортсменів з інвалідністю відзначили Почесними грамотами

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Херсонської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«До Міжнародного дня людей з інвалідністю, в.о. заступника міського голови Сергій Циганок, секретар Херсонської міської ради Галина Лугова та начальник управління молоді та спорту Олексій Заболотний зустрілись із спортсменами.

– Власним прикладом ви показуєте усім, що немає нічого неможливого.

Завдяки вашій кропіткій праці та ваших тренерів, Україна та Херсон стають відомими усьому світу. Херсонський міський голова Ігор Колихаєв і Херсонська міська рада підтримує розвиток спорту. Наприклад, цьогоріч увесь депутатський корпус підтримав виділення грошових премій нашим паралімпійкам Єлизаветі Мерешко та Яні Лебедєвій. – звернулась до присутніх Галина Лугова.

За словами Сергія Циганка, міська влада робить усе можливе та активно працює над тим, аби місто щодня ставало більш комфортним для усіх жителів.

Під час зустрічі обговорили проблемні питання, з якими стикаються херсонські спортсмени з інвалідністю, та способи їх вирішення.

Також Галина Лугова та Сергій Циганок виконали почесну місію та нагородили Почесними грамотами міського голови:

  • Наталію Ненько, майстра спорту, бронзову призерку чемпіонату світу з дзюдоо серед спортсменів з порушенням слуху;
  • Володимира Глухова, майстра спорту, чемпіона світу з вільної боротьби серед молоді серед спортсменів з порушенням слуху;
  • Дмитра Шейка, тренера та начальника Херсонського регіонального центру “Інваспорт”».

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН