Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

До Міжнародного дня людей з інвалідністю у Новокаховській громаді вручили продуктові набори

Щороку 3 грудня, у Міжнародний день людей з інвалідністю, ще раз переосмислюємо те, що зроблено на підтримку людей з особливими потребами. Цей день – це нагадування людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя.

3 грудня до осіб з інвалідністю, які знаходяться на обслуговуванні у територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) завітали заступник міського голови Володимир Арнаут та директорка територіального центру Людмила Логвінова. Від імені міського голови Володимира Коваленка та громади вони висловили найтепліші слова тим, на чию долю випали нелегкі випробування, побажали здоров’я, родинного затишку, витримки у всіх життєвих випробуваннях та вручили продуктові набори. Також соціальними працівниками Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) було доставлено адресно, за місцем проживання, 40 продуктових наборів для осіб з інвалідністю, які перебувають на обліку у відділеннях установи.

Вкотре дякуємо голові ФГ «Зоря Каховщини» Леоніду Кириченку ТОВ «Південмлин» Мороз Зінаїді Мар’янівні за надання благодійної допомоги для пенсіонерів та осіб з інвалідністю, які знаходяться на обслуговуванні у територіальному центрі. Допомогу у доставці овочевої продукції надав директор КП «Новокаховський міський ринок» Сергій Євстратов.

Також хочеться висловити слова щирої вдячності громадським організаціям, благодійникам і всім тим, хто добрими справами підтримує людей з особливими потребами.

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН