Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Україні відзначають День волонтера: привітав побратимів Ігор Йосипенко

В Україні та світі відзначають Міжнародний день волонтера. Привітав їх Ігор Йосипенко, депутат Херсонської обласної ради від політичної партії “Європейська Солідарність”, який також регулярно займається волонтерством :

– Зважаючи на те, що волонтери – це люди, яким завжди небайдуже майбутнє рідної держави, можна з впевненістю стверджувати, що волонтерство в Україні закладене у генетичному коді нашої нації. Адже з діда-прадіда в українців була жага до побратимства, взаємодопомоги, аби не залишати одне одного у скрутну хвилину.

Волонтери – це соціально активні люди, які самі змінюють життя навколо і змушують інших задуматися про завтрашній день. Саме так, волонтери – це енергія змін. Вважаю за честь робити і свій внесок у волонтерство, допомагаючи тим, хто цього потребує – діти, люди різних соціальних категорій, військові частини в тилу і на фронті.

Так, разом з однодумцями ми часто відвідуємо та надаємо гуманітарну допомогу військовослужбовцям 57-ої окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка, які обороняють нашу державу на сході країни. Це додає щоразу відповідальності та надихає продовжувати творити добро.

Щиро вітаю усіх причетних зі святом! Бажаю вам міцного здоров’я та довгих років життя! Творіть добро і нехай воно повернеться вам сторицею!

Депутат Херсонської обласної ради від Європейської Солідарності

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН