Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нову виставу та фентезі-мюзикл підготував Херсонський обласний театр до новорічних свят

Це будуть комедії за всесвітньовідомим романом Ільфа і Петрова «12 стільців» за участі артистів театру та херсонців, які придбали ролі на аукціонах, та фентезі-мюзикл для дітей і дорослих «Легенда про Дракона».

У театрі показали, як створюють вистави, як проходять репетиції, відзняли робочий процес, поспілкувалися з директором театру, режисерами та задіяними у виставах артистами.

«До прем’єри вистави «12 стільців» ми почали готуватися ще з Міжнародного дня театру, коли у нас відбувся аукціон ролей. Ми намагаємось об’єднати навколо театру бізнес, людей, які зацікавлені у мистецтві, адже ми тільки разом можемо рухати якісь процеси та змінювати щось однозначно. І ось ми виходимо на фінішну пряму.

Вже 24 грудня відбудеться прем’єра «12 стільців». Це неймовірний проект, який завдяки бажанню людей втілити свої мрії та змозі театру подарувати нашому соціуму такий продукт.

І звісно, ми не забули й про наших маленьких глядачів. Минулого року свята пройшли дуже скромно, адже були серйозні побоювання щодо пандемії. Сьогодні ми вже навчилися долати труднощі та в цьому сенсі убезпечувати себе, вакцинуватися, тому ми готуємо дитячу казку – «Легенда про Дракона».

Вона у нас йшла кілька років тому, але відбувалась всього декілька разів. Ми поміняли акторський склад та відновили її з нагоди свят. Це сучасний проект, створений у стінах театру. Там використовують сучасні технології, аби зацікавлювати та дивувати сучасних дітей», – розповів генеральний директор-художній керівник ХОАМДТ ім. М.Куліша, народний артист України Олександр Книга.

Херсонська ОДА

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН