Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські прокурори відзначили професійне свято

Про це розповіли на офіційній сторінці. У Херсоні відбулись урочисті заходи з нагоди Дня працівників прокуратури. У заході взяв участь керівник Херсонської обласної прокуратури Володимир Калюга, його заступники, працівники органів прокуратури області. Серед запрошених гостей – голова обласної державної адміністрації Геннадій Лагута, голова обласної ради Олександр Самойленко, міський голова Ігор Колихаєв, начальник Управління СБУ в області Сергій Криворучко, заступник начальника Головного управління Нацполіції в області Микола Вербицький¸ голова апеляційного суду області Олександр Коровайко та ветерани і пенсіонери органів прокуратури Херсонської області.

Виступаючи з вітальним словом, керівник Херсонської обласної прокуратури подякував колегам за їх плідну працю та закликав і надалі з честю і гідністю виконувати покладені на них обов’язки, стояти на захисті Закону і справедливості.
Орієнтуючи присутніх на пріоритетні напрями оновленої прокуратури, Володимир Калюга зазначив: «Наша основна мета – це відновлення довіри наших громадян до органів прокуратури. Своєю повсякденною роботою ми маємо довести суспільству, що наша структура – це державна установа, яка працює для людей і за людей, а прокурор – не каратель, а захисник суспільства, досвідчений та розумний, який готовий завжди допомогти і змусити винних відповідати перед законом!».

За вагомі особисті досягнення та зразкове виконання службових обов’язків, ініціативність у роботі, найкращі працівники органів прокуратури Херсонської області наказами Генерального прокурора були нагороджені нагрудним знаком «Почесний працівник прокуратури України», «За сумлінну службу в органах прокуратури», грамотами та подяками Генерального прокурора, подяками керівника Херсонської обласної прокуратури, почесними грамотами та подяками голови обласної державної адміністрації, обласної ради та Херсонського міського голови.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН