Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Керівництву Генічеської громади, району і силових структур представили нового військкома

У вівторок, 30 листопада, у кабінеті голови Генічеської райдержадміністрації Сергія Олефіренка керівникам громади, району, відділів Національної поліції, СБУ, ДСНС, Держприкордонслужби представили нового начальника Генічеського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Сергія Лебедя. Відповідний наказ командувача ЗСУ прочитав полковник Олександр Зіньковський, котрий для представлення приїхав з Херсона.

Сергій Анатолійович Лебідь народився у 1964 році у місті Красний Луч Луганської області. Після восьмирічної школи закінчив ПТУ, у 1987 році – Коломенське артучилище, у 2003 році – Національну академію оборони України. Службу починав в Угорщині. Одинадцять років був військкомом у Дніпрі. Учасник АТО, де перебував з 2019 року. Проходив служб в оперативних командуваннях «Схід» і «Південь».

«Оскільки військкомом працював 11 років, роботи мені знайома, її порядок знаю, – сказав під час представлення полковник Лебідь. – Але без вашої підтримку я мало що зможу зробити».

Голова РДА Сергій Олефіренко від імені присутніх таку підтримку пообіцяв, а ще побажав, аби Сергія Анатолійовича радував край, де він працюватиме.

Олександр Зіньковський акцентував увагу присутніх на тому, що у Генічеському районі буде окремий батальйон територіальної оборони, якому потрібно буде допомогти, зокрема, з харчуванням і розміщенням.

Генічеський міський голова Олександр Тулупов висловив побажання, аби фінансово у цьому брали участь й інші громади району, а не лише наша. А ще попросив Олександра Миколайовича попереджати керівництво району і громади у раз проведення військових навчань, як це роблять прикордонники.

Під час зустрічі також була піднята тема військового призиву.

Генічеська міська рада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН