Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні відкривається Медіа-Центр «TV8school»

1 грудня у Херсонському НВК І-ІІ ступенів №8 Херсонської міської ради відкривається шкільний Медіа-Центр «TV8school».

Мета Медіа-Центру – висвітлення шкільного життя та життя рідного міста, привернення уваги до цікавих для школярів тем, виробництво невеликих ігрових та документальних фільмів, репортажів, навчання школярів основ різних напрямів журналістики.

У складі Медіа-Центру три підрозділи: телестудія, радіостудія та медіажурналістика. Кожен її відвідувач матиме змогу спробувати свої сили в журналістиці, фото- та відеозйомці, монтажі, режисурі, графічному дизайні.

«Школярів і педагогів об’єднала спільна мета — створити інформаційну платформу, де розміщуватиметься контент про життя школи, про учнів і про те, що їх цікавить», — каже директорка освітнього закладу Ірина Фокіна.

«Для нас це великий крок у галузі не лише розвитку додаткової освіти, а й залучення дітей та підлітків до сфери медіа. І нам приємно, що Херсонський державний університет підтримав нашу ідею і зголосився на співпрацю щодо формування медіакультури молоді».

«TV8school» допоможе школярам розкрити себе. Це ж так важливо, щоб дитина відчула себе у своїй майбутній професійній ролі.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН