Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Скадовська газета “Чорноморець” відзначила 91-у річницю

Скадовській районній газеті “Чорноморець” сьогодні виповнюється 91 рік.Про це розповіла у соціальних мережах головна редакторка газети.

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, велика родино “Чорноморця”!

Так, саме в останній день осені далекого 1931 року Скадовщина побачила перший номер районної газети! Сердечно вітаю усіх наших читачів, працівників та ветеранів редакції! Завдяки кожному з вас “Чорноморець” має таке довге, цікаве та багатогранне життя!

Дякую усім, хто читає і передплачує “Чорноморець”! У нас є чимало родин, які передплачують рідну районку понад півстоліття!!! Низький уклін вам, шановні, за відданість традиціям, повагу і довіру до нашої праці! За ваш свідомий вибір на користь “Чорноморця” та щиру любов до рідної районки!

Дякую кожному, хто вклав у нашу газету часточку свого серця та власний професіоналізм! Адже в усі часи в нашій редакції працювали по-справжньому віддані люди – редактори, журналістики, верстальники, коректори, завідувачі різними відділами та багато інших фахівців!

Дякую нашим друзям, партнерам та очільникам влади, які завжди підтримували “Чорноморець” і підтримують сьогодні, співпрацюють з редакцією у різних форматах! Адже ні для кого не секрет, що в епоху стрімкого розвитку інформаційних технологій життя друкованої преси залежить від нашого спільного бажання зберегти все те краще, що перевірене роками і засноване на справжньому покликанні газетярів! Тому особливі слова вдячності висловлюю Скадовській міській раді, її нинішньому депутатському корпусу, Скадовській районній раді та Скадовській районній державній адміністрації!

Нехай “Чорноморець” ще багато років тішить, хвилює та цікавить жителів великого Скадовського району! Принагідно нагадую, що до 24 грудня можна оформити річну передплату на газету і вже з 1 січня 2022 року отримувати рідну “районку”! ЦЕ НАЙКРАЩИЙ ПОДАРУНОК ГАЗЕТІ ДО ДНЯ ЇЇ НАРОДЖЕННЯ!

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН