Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці триває будівництво Центру олімпійських видів спорту «Н2О Нова Каховка»

Під час щотижневої апаратної наради Новокаховський міський голова Володимир Коваленко до 30 листопада дав доручення начальниці відділу капітального будівництва виконкому Світлані Гончаренко, відповідальному за здійснення технічного нагляду на об’єкті Центр олімпійських видів спорту «Н2О Нова Каховка» Михайлу Дякуну та начальниці юридичного відділу виконкому Тетяні Шведовій надати звіт про фактичне виконання робіт, включаючи графіки проведення робіт та зауваження на будівництві Центру Олімпійських видів спорту «Н2О Нова Каховка».

Міський голова також доручив підготувати документи для передачі кошторису будівництва Центру на проведення нової експертизи, а також у співпраці з Херсонською облдержадміністрацією розпочати підготовку документації на заміну замовника робіт. Контроль за виконанням міський голова поклав на першого заступника Олега Тарабаку.

Необхідність чіткої програми забезпечення медичних закладів Нової Каховки кадрами – одне з найпріоритетніших завдань на наступний рік, зазначив очільник громади.

Володимир Коваленко наголосив на тому, що як мінімум дві квартири на рік місто має знаходити можливість надавати лікарям, аби заохотити їх приїжджати і залишатися в місті. Також міський голова вкотре наголосив на необхідності переглянути взаємовідносини з приватними медичними закладами задля уникнення непорозумінь, від яких страждають, в першу чергу, жителі громади.

На апаратній нараді було підняте питання стосовно переїзду Державної міграційної служби до сусідньої Каховки.

Як пояснив перший заступник міського голови Олег Тарабака, це тимчасова необхідність, оскільки виникли певні труднощі з наданням ДМС приміщення в будівлі Новокаховського виконкому.

Роботи в приміщенні на вул. Історичній, 52, де буде розташовуватися Каховська Райдержадміністрація досі не завершені, хоча планувалося це на кінець листопада – початок грудня, тому на деякий час міграційна служба змушена переїхати в Каховку.

Олег Тарабака: «Структура не ліквідована. Сьогодні ми мали розмову з начальницею Управління ДМС у Херсонській області Оксаною Яковенко стосовно переводу Державної міграційної служби в приміщення Новокаховського ЦНАП щойно будуть вирішені всі необхідні питання. Ми розпочали ділову переписку та процедуру укладання договору оренди приміщення в ЦНАПі з Херсонською ДМС».

Новокаховська міська територіальна громада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН