Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У м. Нова Одеса продовжуються пошуково-рятувальні роботи

Без упину, цілу ніч, тривали пошуки двох людей-чоловіка та жінки. О 23:25 рятувальники виявили та дістали з-під завалів тіло жінки 1964 р.н., медики констатували її смерть. Пошуки чоловіка тривають.
Станом на 07:00 28 листопада загалом залучено 165 осіб ( рятувальників ГУ ДСНС УКраїни у Миколаївській області, 10 взводу ДВГРЗ та 3 СВШР ДСНС України, співробітників поліції, МОЗ, аварійних бригад АТ “Миколаївоблтеплоенерго” та АТ “Миколаївгаз” , Червоного Хреста, представників органів влади, комунальників, нацгвардійців) та 35 одиниць техніки.

Нагадаємо:
27 листопада о 9 год. 20 хв. у м. Нова Одеса в п’ятиповерховому житловому будинку стався вибух (попередньо побутового газу на 5 поверсі) внаслідок чого зруйновано 2 квартири на 4 та 2 квартири на 5 поверхах.

Внаслідок вибуху загинуло 2 особи (о 16:46 та о 23:25 підрозділами ДСНС вилучено тіла з-під завалу) та постраждало 3 особи (о 10:07 підрозділами ДСНС вивільнені з-пад завалу, в однієї особи перелом передпліччя – госпіталізований до лікарні, 2 особи – в шоковому стані, після обстеження від госпіталізації відмовились). З будинку проведено евакуацію 54 осіб.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН