Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У м. Нова Одеса в житловому будинку стався вибух побутового газу

27 листопада о 09:20 у м. Нова Одеса в п’ятиповерховому житловому будинку стався вибух (попередньо побутового газу на 5 поверсі), внаслідок чого зруйновано дві квартири на 4 та дві квартири на 5 поверхах.

Попередньо внаслідок вибуху постраждало 3 особи, які врятовані підрозділами ДСНС та передані медикам (в однієї особи попередньо перелом руки та пошкодження хребта, 2 особи в шоковому стані), з пошкодженого під’їзду евакуйовано 50 осіб. За даними Нацполіції в квартирі на 4 поверсі можливо знаходиться жінка, яка проживала сама.

Станом на 12:00 рятувальниками ДСНС за допомогою крана продовжуються аварійно-рятувальні роботи щодо демонтажу пошкоджених конструкцій будинку та пошуку потерпілих.

Всього залучено 116 осіб та 27 од. техніки (у т.ч. ДСНС – 89 осіб та 19 од. тех (у т.ч. 2 кінологічні розрахунки та 2 психолога), НП – 12 осіб та 3 од. тех., МОЗ – 9 осіб та 3 од. тех. (3 бригади ШМД), Облгаз – 3 особи та 1 од. тех., Обленерго – 3 особи та 1 од. тех.). ДСНС створено резерв сил і засобів у кількості 40 осіб та 5 од. тех. (у т.ч. 1 екскаватор та 1 кран).

Місцевими органами влади надається допомога постраждалим мешканцям. На місці працює штаб з ліквідації наслідків події та оперативна група ГУ ДСНС в Миколаївській області.

Головне управління ДСНС України у Миколаївській області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН