Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Профорієнтація як дозвілля: дітям про перспективи дорожнього будівництва

Руйнуймо стереотипи, які нам нав’язують особливості онлайн-освіти в нинішніх карантинних умовах. Бо дітям насправді цікаве не лише віртуальне життя, а й те, що відбувається – тут і зараз.

Учні НВК №43 с. Сонячне, у рамках профорієнтаційної роботи, відвідали асфальтобетонний завод, що на Херсонщині. Ініціаторами такої зустрічі виступити самі освітяни.

Як повідомив начальник Херсонської дільниці Ігор Петрочук, співробітники групи компаній RDS, однієї із найбільших дорожньо-будівельних компаній в Україні, залюбки запросили школярів і поділилися тонкощами своєї справи. Участь у  заході брали також менеджер із постачання Владислав Мельников, завідувач виробничою базою Віталій Шкода та оператор АБЗ Юрій Патлатий. 

 Школярам провели масштабну екскурсію: показали повністю сам завод, починаючи з вагового комплексу, і навіть відвідали лабораторію. Разом з дітьми запустили робочий процес на АБЗ, перед цим, звісно, провівши інструктаж із техніки безпеки.  

Безперечно, такий формат зустрічі учням  сподобався: кожен із них на власні очі побачив з чого починається дорожнє будівництво… Тепер  діти з перших уст знають і про новітні технології, і про дорожні перспективи в Україні.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН