Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Інклюзивна подія під назвою «Творчість без кордонів» відбудеться у Херсоні

Про це на фейсбуці повідомляє Віктор Булка:

Національна Асамблея людей з інвалідністю України запрошує на інклюзивну подію під назвою «Творчість без кордонів», яка пройде в рамках проєкту “Сильні духом” та акції “Тиждень прав осіб з інвалідністю”, приуроченого до відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю.

1 грудня 2021 року, середа, об 11:30 год. у театрі-кафе Херсонського академічного театру ім. М. Куліша відбудеться інклюзивна подія під назвою «Творчість без кордонів».

Головними героями виступають діти з інвалідністю творчого колективу «Янголи Добра» НВК № 48, танцювального колективу «Крок вперед», члени громадської організації «ВООзІ “Велід”, актори та вокалісти славетного театру.

Мета: засвідчити Херсонській громаді толерантне ставлення до дітей та молоді з інвалідністю, які відчувають себе повноцінними членами сучасної громади; продемонструвати безмежні творчі можливості дітей, молоді з інвалідністю; привернути увагу представників місцевої влади щодо створення сприятливих умов для розвитку реальної інклюзії в громаді.

Організаторами заходу виступили: Громадська організація “Всеукраїнська організація осіб з інвалідністю “Велід”, творчий дитячий колектив “Янголи Добра” НВК № 48 спільно з Херсонським обласним академічним музично-драматичним театром ім. М. Куліша.

Зацікавлених осіб прохання звертатись до контактної особи: Віктор Булка, моб. +38 (066) 541-55-95.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН