Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Одесі пройшла медична конференція «Спроможна мережа закладів охорони здоров’я Одеського регіону у 2022 році»

За ініціативою обласного Департаменту охорони здоров’я в будівлі Одеської обласної держадміністрації відбулась медична конференція за актуальною темою «Спроможна мережа закладів охорони здоров’я Одеського регіону у 2022 році»

Участь у тематичній зустрічі взяв заступник міністру охорони здоров‘я Олексій Яременко, перший заступник голови ООДА Борис Волошенков, керівник Департаменту охорони здоров‘я ООДА Наталія Одарій-Захар‘єва, Дмитро Самофалов – директор Південного міжрегіонального департаменту в НСЗУ та депутатський корпус Одеської обласної Ради. Також до конференції приєдналися в режимі он-лайн керівники закладів охорони здоров‘я Одещини.
«Я сподіваюсь, що цей захід дасть змогу підвищити рівень фінансування закладів охорони здоров’я у 2022 році та стане потужною платформою для набуття додаткової інформації про медичні гарантії в майбутньому році», – звернулась до присутніх директор Департаменту охорони здоров’я ООДА Наталія Одарій-Захар’єва.
Сьогодні саме для реалізації цих цілей важливо та необхідно сформувати мережу закладів охорони здоров’я, яка складається з медико-соціальних послуг, зорієнтованих лише на потреби регіону та відповідає сучасному замовленню на медичні послуги.
Медичні заклади в сучасних умовах повинні відповідати вимогам сьогодення, а саме бути достатньо гнучкими, готовими до своєчасного адаптування та реагування, як в медичному так і економічному сенсі з метою вирішення проблем та поставлених задач, пов’язаних зі спроможністю надання медичних послуг щодо вимог НСЗУ.

До того ж, побудова спроможної мережі закладів охорони здоров’я та впровадження програми сучасних медичних послуг – це на сьогодні гарантія зростання мінімальної заробітної плати, що є безумовним складником для мотивації медиків.

Департамент охорони здоров’я Одеської обласної державної адміністрації

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН