Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Великокопанівській громаді запрацював муніципальний чат-бот

У Великокопанівській запрацював муніципальний чат-бот СВОЇ, який покращить взаємодію громадян із Великокопанівською радою.

Чат-ботом СВОЇ можна скористатися у Viber: viber://pa?chatURI=smartownbot&context=selectCommunity-46 та Telegram: https://t.me/smart_town_bot?start=selectCommunity-46. Він містить три зручних блоки: «Послуги», «Я+Влада» і «Моє місто».

У блоці «Послуги» громадяни можуть дізнатися адресу чи графік роботи ЦНАП чи знайти, як замовити послугу онлайн. Cеред доступних сервісів — витяг про земельну ділянку, довідка про відсутність судимості, довідка з реєстру нерухомості, послуга єМалятко, відкриття ФОП, отримання ліцензій та дозволів тощо.

Блок «Я+Влада» дозволяє написати звернення до ЦНАП, оцінити роботу чиновників чи комунальних установ, підтримати проєкт громадського бюджету чи підписати петицію до місцевої влади.

Блок «Моє місто» є довідником інформації про місцеві заклади та служби, останні новини та події у Великокопанівській громаді.

Муніципальний чат-бот СВОЇ впроваджується  Великокопанівською сільською радою за підтримки Програми EGAP, що виконується Фондом Східна Європа у партнерстві із Міністерством цифрової трансформації та фінансується урядом Швейцарії.

Доєднатись до чат-боту можна зараз:

Великокопанівська громада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН