Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Генічеські рятувальники отримали новий автомобіль і котел

24 листопада видалось щедрим на подарунки днем для співробітників 8-ої державної пожежно-рятувальної частини 3-ого державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Херсонській області. Вручити їх до частини прибули Генічеський міський голова Олександр Тулупов, голови райдержадміністрації Сергій Олефіренко і райради Сергій Коржевий.

Ключі та сертифікат на новий автомобіль від імені держави начальнику 8-ої державної пожежно-рятувальної частини Віталію Гомелі передав Сергій Олефіренко.
Ще один подарунок від міської ради, за що свого часу проголосували на сесії депутати, вогнеборцям вручив Олександр Тулупов. Подарунком став так потрібний у холоди твердопаливний котел.

Нова машина має апарати на стиснутому повітрі, маски, ліхтарі, переговорні пристрої, зарядну станцію, масляну станцію для гідравлічних інструментів, дизель-генератор, рятувальні мотузки, рукава, вишку освітлення, вогнегасники, систему димовідведення, бензорізку, бензопилу, радіостанцію, лафетний ствол для гасіння степових пожеж, камери переднього і заднього виду та багато іншого необхідного рятувальникам обладнання, яке вкупі з високою прохідністю робить автомобіль незамінним.

Новий такий автомобіль коштує 7 мільйонів 400 тисяч гривень.

Генічеська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН