Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

За нерухомість цьогоріч херсонці сплатили майже 116 мільйонів гривень податків

Упродовж січня – жовтня нинішнього року до місцевого бюджету Херсонщини надійшло 115,7 млн гривень податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Надходження перевищили минулорічні показники більш як на 36 млн гривень або 46%. Про це повідомили у відділі координації та моніторингу доходів бюджету Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

         Майже 72% від загальної суми або 82,8 млн гривень складає внесок юридичних осіб – власників херсонської нерухомості. Сума податку на нерухомість, сплачена ними у цьому році на 23,3 млн гривень більша, ніж за 10 місяців 2020 року. Громадяни перерахували майже 33 млн гривень цього податку, забезпечивши зростання до аналогічного періоду минулого року на 13,1 млн гривень.

         Найбільше податку на нерухомість отримали скарбниці Херсонської, Генічеської та Бехтерської територіальних громад. Разом вони отримали 56,8 млн гривень, а це майже половина усіх надходжень податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, по області.

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН