Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Відновлена криниця стала візитівкою села Лиман на Одещині

Відновлена криниця стала візитівкою с. Лиман Білгород-Дністровського району Одеської області. Ця стара криниця є актуальною й нині, бо в ній на десятиметровій глибині цілюща питна вода.

«Впорядкування території в’їзної частини нашого села не припиняється. Проєкт на завершальному етапі. На теперішній час ведуться роботи по встановленню дерев’яного цебриня, укладання тротуарної доріжки, бордюрів та встановлення лавок. Вдячний всім, хто бере участь у даному проєкті», – розповів сільський голова Василь Резниченко.

Зазначимо, що в ці осінні дні Лиманська сільська рада також реалізує великий проєкт реконструкції на своєму курорті Расєйка. Вже завершили демонтаж базару радянської доби.

Тепер планують територію для зведення пристойного ринку.

Перед реалізацією цього об’єкту голова громади зустрівся з підприємцями, які працюють на цьому курорті. Зійшлися на думці, що необхідно встигнути до наступного курортного сезону звести новий базар.

Лиманська сільрада зацікавлена в поліпшенні сервісу на своїх курортах, бо вони є істоним джерелом сільського бюджету. Протягом поточного року тут чимало зробили для поліпшення сервісу для відпочивальників. Зокрема, вимостили нові доріжки до моря, відремонтували містки у заплавах біля моря тощо.

Впорядкована криниця на в’їзді до села стане черговим елементом сервісу на популярному курорті.

Нагадаємо, що складу Лиманської сільської громади входять села Лиман, Трапівка, Новоселиця, Зарічне, Приморське, Трихатки. Всі жителі сіл зацікавлені у збільшені відпочивальників.

«Пульс Одещини»

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН