Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Запорізькій області старенька віддала “липовому лікареві” 41 тис грн

Пенсіонерку за схемою “Родич у біді” обдурив невідомий чоловік, який під час дзвінка представився лікарем із Запоріжжя. Він повідомив, що її дочка потрапила до дорожньо-транспортної пригоди

Як повідомляє прес-служба Пологівського районного відділу поліції ГУНП у Запорізькій області, 15 листопада до відділення поліції №4 звернулася 77-річна мешканка міста Оріхів із заявою про те, що невідомий шахрайським шляхом заволодів її грошима.

Після прибуття на місце події правоохоронці встановили, що пенсіонерці зателефонував невідомий чоловік, який представився лікарем із Запоріжжя та повідомив, що її дочка потрапила до дорожньо-транспортної пригоди. Внаслідок аварії жінка отримала значні тілесні ушкодження та потребує хірургічного втручання, для якого потрібні кошти. Чоловік зазначив, що гроші треба передати слідчому поліцейському. За деякий час до пенсіонерки прийшов незнайомий чоловік, якому жінка віддала близько 41 тисячі гривень. Пізніше заявниця зателефонувала дочці і дізналася, що з нею все гаразд і жодної ДТП вона не потрапляла.

За цим фактом дізнавачем відділення поліції № 4 Пологівського районного відділу поліції порушено кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України (Шахрайство). Ведеться попереднє розслідування.

Пологівський районний відділ поліції ГУНП у Запорізькій області закликає громадян бути обачними, не довіряти незнайомим та малознайомим особам, вчасно перевіряти надану ними інформацію. У разі обману – одразу дзвонити по 102.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН