Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Саджанці ялівця, туї, самшиту, берези, черемхи висаджено на території Вознесенської школи-інтернату на Миколаївщині

Про користь зелених насаджень для наших територій останнім часом говориться дуже багато. Активісти закликають працівників всіх установ та пересічних громадян долучатися до різноманітних акцій.

Акція відбулася в рамках всеукраїнського проекту “Зелена країна”, цього разу заступник голови райдержадміністрації Іван Білоконь, голова районної ради Спартак Гукасян, депутати обласної ради Володимир Висоцький та Юрій Єлінєвський активно долучилися до висадки саджанців ялівця, туї, самшиту, берези, черемхи на території Вознесенської загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІІ ст. “Обдарованість”.

Аби визначитись з обсягом робіт всі разом зібралися на подвір’ї закладу, де координатор акції – директор закладу Людмила Доценко оголосила кожному його ділянку.

У керівництва школи-інтернату досить амбітний план – посадити 1500 дерев.

Сажанці дерев та декоративних рослин закуплені за сприяння депутатів обласної ради від нашого округу в рамках обласної програми “Охорона та відновлення рослинних ресурсів – озеленення території області”.

Висадка зелених алей покликана не лише озеленити ландшафт закладу, а поступово залучати кожного до охорони природи та особистого внеску в її розвиток.

Вознесенська РДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН