Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині комунальники ліквідували стихійне сміттєзвалище біля селища Дніпряни

Система прибирання сміття у Новокаховській територіальній громаді повністю відпрацьована та налагоджена, але, на жаль, не всі мешканці користуються нею. Багато сільських мешканців вважають, що краще побутові відходи не організовано виносити для збирання його спеціальними машинами, а просто накопичити, потайки вивезти за межі населеного пункту, подалі від людських очей, та викинути на пустирі. І за досить короткий час шматочок степу перетворюється на звалище, вщент усіяне відходами та сміттям. Будівельні матеріали, гілля, вирвані бур`яни та бадилля з городу, поліетилен та пляшки, – все це вкриває досить немалі площі території громади.

Таке стихійне звалище було організоване безвідповідальними громадянами біля селища міського типу Дніпряни, поруч із садівничим товариством, на території, що займає біля 3 гектарів.

Працівники санітарного цеху Комунального підприємства «НК Екосервіс» (начальник цеху Поляков В.М.) протягом робочого тижня, за допомогою екскаватора очистили засмічену земельну ділянку. Багато ресурсів комунальним підприємством витрачається для проведення подібних робіт, але залишати поза увагою подібні речі просто неприпустимо. Адже від цього залежить екологічний та санітарний стан на території нашої громади.

В подальшому, з метою недопущення утворення стихійних сміттєзвалищ, Комунальне підприємство «НК Екосервіс» буде вимушене звертатися до поліції та Комунального підприємства «Муніципальна охорона» для вжиття відповідних заходів щодо порушників – громадян, які викидають сміття у не відведених для цього місцях.

Шановні мешканці! Викидайте сміття у спеціально відведених місцях та до сміттєвозів, що курсують згідно графіку. Не засмічуйте територію, давайте поважати один одного та не допускати у подальшому появи подібних стихійних звалищ.

Новокаховська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН