Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонці активно купують кисневі концентратори (відео) 

Широкий асортимент кисневих концентраторів пропонує мережа магазинів «Медтехніка»

«Медтехніка» на вул. Пугачова в Херсоні — це універсальний магазин, де можна придбати всі засоби і сучасну техніку для збереження здоров’я. Серед них і кисневі концентратори, кисневі подушки, а також комплектуючі до них.

Кисневі концентратори є в широкому асортименті, різних виробників і обсягів. Цього року вони особливо користуються популярністю серед споживачів, – повідомляє інформаційне видання «Український Південь».

Продавчиня-консультантка медичного магазину «Медтехніка» Любов Петрієнко розповіла, як користуватися концентраторами: «У своїй роботі кисневий концентратор дуже доступний і простий. Люди можуть користуватися ним як вдома, так і в лікарні. Людина отримує весь час безперебійний доступ кисню. Концентрація кисню дуже висока. На такому ж рівні, як отримують люди в лікарні, так само вони можуть використовувати концентратори вдома. Тобто виставляти концентрацію, яку приписав лікар — до 93%».

Є кисневі концентратори потужніші, розраховані на двох осіб.

Любов Петрієнко зазначила: «Дві людини можуть отримувати з одного апарата по п’ять літрів кисню в хвилину. Він буде концентрований — 93%, але надходитиме з одного апарата. Тобто, якщо це лікарняний варіант, чи навіть вдома, один апарат на дві людини це, звичайно, краще, зручніше, вигідніше».

Любов Петрієнко говорить кисневі концентратори прості в обслуговуванні: «Сам апарат працює просто. Своєчасне очищення фільтрів забезпечить довгу роботу апарата. Фільтр крупного очищення чиститься частіше. Чим частіше чиститься такий фільтр, тим довше слугуватиме фільтр дрібного очищення. У продажу ці фільтри також є, це все доступно. Також можна замінити чашу і обов’язково стежити, щоб була вода. Адже людина має отримувати зволожений кисень».

А завдяки пульсоксиметру можна перевірити результат роботи кисневого концентратора: «Це апарат, який визначає сатурацію в крові — наскільки у вас піднявся рівень кисню в крові, чи можна передихнути якийсь час і коли знову потрібно використовувати апарат. Якщо рівень кисню низький, знову вмикаємо апарат, якщо все добре, люди відпочивають», – зазначила Любов Петрієнко.

Є в наявності й кисневі подушки, про них також розповіла продавчиня: «Як аналог для короткотривалого використання — балон і подушка. Це все також доступне, але для постійного використання краще, звісно, обирати концентратор. Кисень має бути зволожений».

Завітайте до магазину «Медтехніка» на вул. Пугачова в Херсоні. Представлений магазин «Медтехніка» і на Херсонщині — у Новій Каховці та Каховці, а також у місті Миколаїв. Детальніше у відео телестудії «Український південь»

Марина Азізова

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН