Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Мистецький простір “Tik Tok House” відкрили у гуртожитку херсонського вишу

Про це повідомляється на фейсбук сторінці Студмістечко ХДУ:

Творчо мислити, прагнути пізнавати незвідане, висувати перед собою досяжну мету і добиватися свого – таким має бути кредо сучасного студента.

Немає стін та бар’єрів у розумінні майбутнього між мешканцями гуртожитку та керівництвом університету, є спільне бачення сучасного, мобільного та креативного простору у стінах рідної домівки, які прикрашають своєю творчістю студенти, що тут проживають.

З нагоди 104 річниці від дня народження Херсонського державного університету та Міжнародного дня студента у холі 9 поверху відкрито мистецький простір з фотозоною для мешканців гуртожитку #3 “Tik Tok House”.

Зона дозвілля та відпочинку оснащена хромокеєм, який стане у нагоді студентам журналістам чи тим, хто вивчає комп’ютерні науки, або ж людям, які хочуть опанувати нові знання. Також тут є Led кільце на штативі для створення гарних світлин, фотобокс для предметної макрозйомки ну і звичайно пуфи, щоб у зручних умовах проводити своє дозвілля.

Студентський актив щиро вдячний за крутезну фотозону мешканці гуртожитку Oksana Urupa за молодіжне бачення оновлення нашої домівки а також ректору університету Олександр Співаковський та проректору з ФГ та НПР Максим Вінник за технічну підтримку у створенні даного простору, а саме гаджети, які є невід’ємного частиною дозвілля нашої прогресивної молоді. Маємо надію на подальше осучаснення гуртожитку та створення комфортних умов для реалізації своїх цілей та ідей в життя. Тільки вперед!!!

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН