Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

При департаменті енергетики у Миколаєві створять громадську раду

При департаменті енергетики, енергоефективності та запровадження інноваційних технологій Миколаївської міської ради створять громадську раду. Це консультативний орган, до складу якого можуть увійти до 35 експертів.

– В умовах, коли ми прагнемо, щоб громадськість сприймала нас по наших справах та ідеях, а не як політичний проєкт, нам дуже важливі поради та ідеї професіоналів, які роками роблять наше місто кращим, не обов’язково будучи при цьому чиновниками. Крім того, креативні ідеї нашої нової команди департаменту перед тим, як потрапити на розгляд депутатських комісій та сесії, пройдуть додаткове обговорення складом громадської ради, – зазначив керівник департаменту Володимир Алєксєєв.

Володимир Алєксєєв також додав, що і він, і заступник міського голови Дмитро Лазарєв, який теж був ініціатором створення громадської ради, покладають великі надії на створюваний консультативний орган.

Установче засідання громадської ради відбудеться 15 грудня 2021 року, за 10 днів до цієї дати, 5 грудня, припиняється прийом документів. Усю необхідну інформацію буде опубліковано на сайті міськради у розділі “Громадські ради”, а також у ЗМІ.

https://mkrada.gov.ua/content/gromadski-radi.html 

Максимальний склад консультативного органу може становити 35 осіб, однак точний кількісний склад визначають члени ініціативної групи на установчому засіданні.

Миколаївців, які прагнуть застосувати свої знання, ідеї та професійні здібності в галузі енергоефективності, запрошують подати документи (перелік буде на сайті міськради) до 5 грудня 2021 року за адресою: вул. Адміральська 20, кабінет 315.

Миколаївська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН