Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці розповсюджували небезпечні наркотичні засоби

Херсонською обласною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного виготовлення, зберігання з метою збуту та розповсюдження особливо небезпечних наркотиків (ч.2 ст. 307 КК України).

Досудовим розслідуванням установлено, що п’ятеро мешканців м. Нова Каховка умисно, керуючись корисливим мотивом, незаконно виготовляли, зберігали та збували на території області та за її межами небезпечні наркотичні засоби – канабіс. Правоохоронцями проведено понад 20 санкціонованих обшуків за місцем проживання, в автотранспорті, гаражних приміщеннях, які належать зазначеним особам, де було вилучено наркотики, пакети для пакування, мобільні телефони, банківські карки, грошові кошти та предмети схожі на зброю.

Наразі чоловіки затримані в порядку ст. 208 КПК України, їм повідомлено про підозру у вчиненні злочину, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Примітка: відповідно до ч.1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН