Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нові дизайнерські приміщення створюють студенти на Херсонщині (відео)

Студенти Херсонського національного технічного університету створюють креативні простори. В кожному з них витриманий особливий дизайн, а це надихає на навчання та нові креативні ідеї. Гармонія кольорів та світла витримана в аудиторіях, над створенням яких працювали студенти кафедри “Дизайн”.

На кафедрі готують висококваліфікованих фахівців за спеціалізаціями : “Графічний дизайн”, “Дизайн інтер’єру та обладнання”, “Дизайн інтер’єрактивних засобів візуальних комунікацій” та “Дизайн одягу та текстилю” .

Студенти навчаються в сучасних аудиторіях, кожна із яких має особливу атмосферу. На кафедрі використовують сучасні методи проведення занять-багато з них проводиться у вигляді тренінгів. Багато талановитих людей знаходять своє натхнення саме на кафедрі ” Дизайн”.

Дизайнерка Олександра Книга розповіла, чому саме вона обрала свою спеціальність в якості другої вищої освіти. Не дивлячись на те, що створено вже чимало цікавих проектів, співробітники кафедри “Дизайн” та студенти не зупиняються на досягнутому, а постійно створюють щось нове. Зміни помічають всі, а особливо ті студенти які навчалися тут і залишилися працювати на улюбленій кафедрі.

У студентів і співробітників багато планів та креативних ідей на майбутнє, тож залишається лише з нетерпінням чекати на те, чим ще здивує кафедра “Дизайн” Херсонського національного технічного університету.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН