Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Медсестра з Запоріжжя потрапила до всеукраїнського медичного журналу

Пологівчанка Лілія Хоменко потрапила до рубрики медична сестра листопада першого журналу для медичної сестри ДНЗ.

Лілія Валеріївна працює старшою медичною сестрою дитячого садку “Теремок”, досвід роботи вже 29 років.

У спец рубриці, журналісти розкрили особистість медпрацівника, взяли у неї інтерв’ю. Про свою роботу жінка висловлюється з любов’ю та вдячністю:

“Дитяча допитливість, наївність, бажання пізнавати все навколо – те, що наповнює радістю мої робочі дні. Робота в дитячому садку непроста. Однак усвідомлення свого покликання допомагає долати труднощі, мотивує здобувати нові знання, проходити курси підвищення кваліфікації та відвідувати семінари.”

Для Лілії Валеріївни публікація про неї у всеукраїнському щомісячнику стало приємною несподіванкою.

Щомісячний журнал «Медична сестра дошкільного закладу» виходить із серпня 2011 року за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.

На сторінках журналу публікується огляд нормативних документів, регламент роботи, підготовка санітарних бюлетенів, інструкції. Детально розкрито теми з організації харчування дошкільників, впровадження здоров’язбережувальних технологій, здійснення медичної профілактики, спілкування з батьками.

Всі матеріали журналу — практичні та зручні у користуванні, проілюстровані прикладами оформлення документів та довідковою інформацією.

Районка

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН