Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

З 16 листопада всі об’єкти соціальної сфери Таврійської громади будуть підключені до газопостачання

Затримка з початком опалювального періоду викликає стурбованість у мешканців Таврійської громади, особливо гостро це питання постало із суттєвим зниженням середньодобової температури.

За офіційною інформацією спеціаліста виконавчого комітету Таврійської міської ради з питань енергозбереження, газифікації та теплозабезпечення Інни КУРИШКО, бюджетні установи Таврійської громади до початку опалювального періоду повністю готові: проведено величезний об’єм роботи,  по реконструкції, заміні та модернізації опалювальних систем, котельні розпломбовані та мають всі дозвільні документи, працівники пройшли навчання та атестацію.

Але проблема виникла із термінами підписання угод з постачальником газу: компанія «Нафтогаз Трейдинг» працює з величезним завантаженням по підписанню угод із тисячами споживачів по всій Україні. Станом на 10 листопада  повідомлення про намір укласти угоду між  Відділом освіти, культури, молоді та спорту Таврійської міської ради та ГК «Нафтогаз Трейдинг» розміщено на сайті Prozorro. Згідно ст. 40 ч.7 Закону України «Про публічні закупівлі» повідомлення має бути на сайті протягом п’яти днів. Порушення цієї вимоги загрожує жорсткими санкціями або повним припиненням газопостачання.

По завершенні всіх обов’язкових процедур починаючи з 16 листопада всі об’єкти соціальної сфери Таврійської громади будуть підключені до газопостачання. Першочергово до теплопостачання будуть підключені заклади дошкільної освіти та навчальні заклади громади.

Таврійська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН