Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Запоріжжі знайшли покупця на старі теплоходи

Державна адміністрація річкових портів має намір продати три пасажирських теплоходи підприємцю Сергію Олійнику. Вартість продажу – 1,8 мільйона гривень, що вдвічі більше від стартової ціни транспорту.

Про це повідомляється на електронному майданчику з реалізації майнаПрозоро.Продажі”.

Так, йдеться про три теплоходи: “Семен Скляренко” (1967 року), “Григорій Сковорода” (1974 року) та “Каштан-8” (1984 року).  Усі вони потребують ремонту корпусу, навігаційних систем, двигунів, якірного, рульового та швартовного обладнання. На борту також треба замінити склопакети, пасажирські сидіння, санвузли. 

В аукціоні на придбання річкового транспорту взяло участь п’ять претендентів. Конкуренцію Сергію Олійнику склали ТОВ “Юкрейн консалтгрупа”, ТОВ “Будівельно-монтажна компанія Дніпро”, ТОВ “Консалтингова компанія Газ-інвест” та ТОВ “Моментстрой”.

Втім Сергій Олійник запропонував найбільшу ціну за теплоходи – 1,8 млн грн. Він лише на 100 гривень обігнав “Моментстрой”.  Водночас стартова ціна на транспорт була 753 тисячі гривень. 

Підприємець Сергій Олійник зареєстрований у Підгородному, що під містом Дніпро. Один з видів його діяльності – надання в оренду вантажних засобів.

zr.zp.ua

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН