Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Херсоні поліцейські затримали підозрюваного у крадіжці грошей з автомобіля

Подія сталася по вул.Патона у мікрорайоні Корабел в Херсоні. Вранці водій автомобілю «Мазда» зупинилася біля поштового відділення і вийшла з автівки, щоб забрати речі з багажника. Дверцята при цьому жінка не зачиняла. Через кілька хвилин помітила, що з салону зникла її сумочка, де знаходилося приблизно 5 тисяч гривень та документи. Жінка одразу зателефонувала в поліцію.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група відділу поліції №2, на пошук зловмисника орієнтували екіпажі патрульної поліції. Під час відпрацювання району патрульні помітили підозрілого чоловіка. Під час проведення поверхневої перевірки у нього вилучили речі потерпілої.

Оперативники встановили, що зловмиснику 35 років і він житель мікрорайону Корабел. Нині чоловік перевіряється на можливу причетність до скоєння інших злочинів на території міста. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України (карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк).

Поліція Херсонської області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН