Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Вуличну вбиральню замінили на стаціонарну в сільській школі мистецтв на Херсонщині

Проблема відсутності внутрішнього туалету у комунальному позашкільному навчальному закладі «Великолепетиська дитяча школа мистецтв» Великолепетиської селищної ради існувала дуже давно та неабияк хвилювала батьків вихованців.

“Десятиліттями учні користувалися вуличними туалетами, що було дуже незручно, особливо взимку, коли температура повітря опускалася нижче нуля, – повідомляє директор закладу Ірина Березань. – Роки йшли – проблема не вирішувалася. Лише зараз, завдяки небайдужості та за підтримки селищного голови Максима Колокота, начальника відділу господарського забезпечення та благоустрою Великолепетиської селищної ради Сергія Перлика питання вирішено оперативно, якісно та професійно”.

На сьогодні в дитячій школі мистецтв облаштований внутрішній туалет, замінено каналізаційну і водопостачальну систему, відремонтовано підлогу.
Колектив КПНЗ «Великолепетиська дитяча школа мистецтв» щиро і безмежно дякує ПП «Інженер» за проведену роботу, а селищному голові Максиму Вікторовичу Колокоту за підтримку і допомогу в організаційних господарчих питаннях.

Великолепетиська громада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН