Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині затримали розповсюджувачів особливо небезпечних наркотиків

Херсонською обласною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного придбання, зберігання з метою збуту та розповсюдження особливо небезпечних наркотиків, а також зберігання зброї (ч.2 ст. 307, ч.1 ст. 263 КК України).

Досудовим розслідуванням установлено, що троє мешканців м. Гола Пристань Скадовського району умисно, керуючись корисливим мотивом, незаконно придбали, зберігали з метою збуту особливо небезпечні наркотичні засоби – канабіс. Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання, в автотранспорті, інших приміщеннях, які належать зазначеним особам, було вилучено близько 5 кг наркотиків. К рім того, у одного з чоловіків вилучили гранату РГД – 5 та предмет схожий на пістолет.
Наразі чоловіки затримані в порядку ст. 208 КПК України, їм повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Примітка: відповідно до ч.1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН