Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

7 протоколів про порушення карантину склали в одній з громад Миколаївщини

З 26 жовтня Миколаївська область ввійшла до «червоної» зони карантину і в регіоні активізували роботу щодо контролю закладів на дотримання обмежувальних заходів.

В усіх населених пунктах області фахівці Держпродспоживслужби та Національної поліції України щоденно перевіряють дотримання карантинних вимог.
Зокрема, 4 листопада представник Первомайської районної державної адміністрації спільно зі спеціалістами Держпродспоживслужби інспектували громадські заклади Кам’яномостівської сільської територіальної громади Первомайського району на дотримання протиепідемічних норм. Про це розповіли на сторінці Миколаївської ОДА.
Так, перевірили станцію Кам’яний Міст, та заклади сіл Катеринка, Кримка й Кам’яний Міст.
Загалом обстежили 9 закладів торгівлі. За результатом перевірки, складено 7 протоколів про адміністративні правопорушення.
Серед виявлених порушень – відсутність дезінфікуючих засобів для обробки поверхонь та підлоги, відсутність паперових рушників для витирання рук після миття тощо.

Зазначимо, що діяльність відповідно до протиепідемічних обмежень та відповідальне ставлення кожного допоможе якнайшвидше зупинити поширення COVID-19. А для бізнесу, який працює згідно з карантинними вимогами, «червона» зона карантину пройде без масштабних обмежень і економічних втрат.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН