Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Миколаєві планують відкрити центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями

Наприкінці листопада в Миколаєві планують відкрити Міський центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями.

Заклад знаходиться в Інгульському районі за адресою: вул.12 Поздовжня, 50-А. Нині тут завершують ремонтні роботи, доставляють меблі й необхідне обладнання для реабілітації.

 – Очікуємо, що до кінця листопада центр буде готовий повноцінно надавати послуги. Зараз комплектуємо штат фахівців, встановлюємо технологічне устаткування. Центр прийматиме на реабілітацію містян віком від 16 років, – розповів заступник міського голови Анатолій Петров.

У Миколаєві налічується 34 тисячі людей з інвалідністю. Міська влада тримає на постійному контролі питання щодо забезпечення умов для реабілітації, соціалізації та догляду тих, хто особливо цього потребує.

Дітям від 2 років соціальну, психологічну, педагогічну та інші види допомоги надають в міському центрі “Цветик-Семицветик”. Цьогоріч у нашому місті вперше відкрили групи денного перебування осіб з інвалідністю старше 18 років. Вони функціонують на базі відділень територіальних центрів соціального обслуговування громадян у Корабельному, Заводському і Центральному районі.

Миколаївська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН