Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Біля причалів Маріупольського морського порту під обробкою знаходяться 6 суден

На восьмому причалі продовжується навантаження 6500 тонн пшениці на т/х «EKMEN» (прапор Панама). Вантаж попрямує до Греції.

До одинадцятого причалу пришвартовано т/х «TZAREVICH» (прапор Мальта). На судно завантажується 18580 тонн слябів та рулонів. Судно має дедвейт 21470 тонн, довжину 169 м. Вантаж буде доставлено до Італії.

На шістнадцятому причалі під обробкою знаходиться т/х «DOGANAY» (прапор О-ви Кука) дедвейтом 2648 тонн та довжиною 82 м. Судно візьме 2500 тонн сталі в рулонах та листах та доставить до Греції.

Біля сімнадцятого причалу знаходиться судно «SEVIL», яке візьме 4900 тонн рулонів та сталі в листах. Судно довжиною 101 м та дедвейтом 5300 тонн доставить вантаж металургійних заводів Маріуполя до Болгарії.

На вісімнадцятому причалі також триває обробка рулонів та сталі в листах, 14500 тонн яких завантажують на т/х «TURKAN SAYLAN» (прапор Мальта). Країни призначення вантажу: Іспанія, Нідерланди.

На другому причалі ДП «АСРЗ» працюють з пшеницею. Вантаж обсягом 3300 тонн візьме судно «NEW WAY» (прапор Молдова) та доставить до Туреччини.

Маріупольський порт працює у звичайному режимі. На рейді очікує 3 судна, у Керчі – 1 судно, у Чорному морі – 6 суден

Адміністрація морських портів України

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН