Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Каховці за підтримки Німеччини реалізується проєкт з енергоефективності

Каховський міський голова Віталій Немерець, начальник відділу міського господарства Андрій Кашулін та головний спеціаліст відділу міського господарства Віталій Логвінов зустрілися з представником проекту «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні» Андрієм Боруліним.

Даний проект реалізується за підтримки Німецького товариства міжнародного співробітництва (нім. Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH) при фінансуванні Урядом Федеративної Республіки Німеччина через Федеральне Міністерство економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) і Державним секретаріатом з економічних питань Швейцарської Конфедерації (SECO).

🔸В рамках Проєкту в 2020 році між Каховської міською радою та GIZ було укладено Меморандум про взаєморозуміння.

🔸Метою цього Проєкту є поліпшення використання рамкових умов з підтримки енергоефективності в Україні, впровадження енергетичного менеджменту та зниження використання енергетичних ресурсів і, як наслідок, викидів парникових газів у атмосферу.

🔸До громади було передано спеціальне обладнання, необхідне для роботи енергоменеджера (Тепловізор HT-04D, Детектор СО2 (вуглекислий газ) HT-SO1, Енергометр ТМ 55, Даталогер-реєстратор температури та вологості HT-160, Люксметр FLUS-МТ-912, Лазерний далекомір RZA60).

🔹В ході зустрічі Андрієм Баруліним було продемонстровано роботу наданого громаді обладнання. Також були обговорені практичні питання впровадження енергоменеджменту та перспективи розвитку громади в даному напрямку.

Каховська міська територіальна громада

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН